Termeni si conditii

Magazinul online www.zolia.ro este administrat de SC JUST BRANDS SRL, înregistrat in IASI la Registrul Comertului cu nr. J22/754/2014 si având Codul Unic de Înregistrare: CUI RO 33119238, capital social 200 lei.
Tel: 0774491708
E-mail: office@zolia.ro

Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie.

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site.

În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, reproducerea, transmiterea, includerea în alte lucrari sau articole a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.

Facem tot posibilul ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi probabilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai rapid posibil.

Culorile produselor prezentate pot aparea uneori diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii culorilor acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai fidel, insa nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail office@zolia.ro sau cu prin intermediul formularului de contact.

Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport. Plata se va face la livrare, ordin de plata sau online cu cardul bancar.

În momentul finalizarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.


Shopping Cart