Confidentialitate

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC JUST BRANDS SRL, administratorul www.zolia.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra sau un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor personale  este de a efectua  facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale, acestea sunt insa necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determina imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu oferim , nu comercializam, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza acest site.

Shopping Cart